Els mercats municipals es traslladen a la Gran Fira de Juliol per a potenciar el consum de fruita

València Noticies | Redacció.- Cinc parades dels mercats municipals de València oferiran fruita, sucs, granissats frescos i naturals i còctels al costat dels escenaris del Circuit de Café Teatre de la Gran Fira de Juliol. Les parades de fruita estaran des de demà 30 de juny fins al 2 de juliol a la plaça del Pilar.

El regidor de comerç, Carlos Galiana, ha dit que “hem triat este espectacle perquè és un referent de l’oci i la cultura a València i perquè reunix en un cap de setmana més de tres mil persones”.

Todo ello entra dentro de la campaña de dar a conocer los mercados de Valencia entre la población más joven de la ciudad.
image-395497

La iniciativa, que s’ha titulat “Fruita i verdura = Oci i cultura”, vol acostar els mercats municipals de la ciutat al públic jove que participa en l’activitat del Café Teatre.

Això entra dins de la campanya de donar a conéixer els mercats de València entre la població més jove de la ciutat. Activitats com “El xef al mercat” o l’espot de Nadal difós per xarxes “Tota una vida al teu barri”, són iniciatives que la Regidoria de Comerç ja ha dut a terme per a arribar a la clientela més jove.

D’altra banda, la iniciativa també posa l’accent en la promoció del consum de fruita a la ciutat, molt important en l’alimentació pels nutrients que aporta a les persones i pels beneficis que té en la salut de tots i totes.

Així, els mercats municipals fan una aposta perquè la fruita tinga un lloc també en els moments d’oci i en esdeveniments culturals, i que no siguen sols els snacks o productes industrials els reis d’este àmbit.

“Amb esta iniciativa apostem pel comerç i la producció local i fem que els mercats municipals participen d’allò que passa en la ciutat. A més, estem molt contents per la recepció que ha tingut entre els comerciants, ja que hem tingut una gran demanda de participació en esta activitat”, ha comentat Galiana.


Leave a Reply

Your email address will not be published.