Castelló celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb sis tallers i una xarrada sobre reciclatge

cartel_celebremnatura_juny
image-388948
La regidora de Sostenibilitat, Sara Usó, anima a participar en aquesta campanya de conscienciació sobre valors ambientals

Castelló commemora aquest mes de juny el Dia Internacional de la Mare Terra i el Dia Mundial del Medi Ambient amb una sèrie d’activitats mediambientals dirigides a tots els públics però especialment al familiar. La regidora de Sostenibilitat Ambiental, Sara Usó, ha destacat que aquesta campanya “pretén conscienciar sobre el respecte a la naturalesa i aprofitem alguns dels dies destacats del calendari natural per a convidar als castellonencs a sumar-se a les activitats”.

El Dia Mundial del Medi Ambient se celebra aquest dissabte, 18 de juny, amb activitats per a tota la família en la plaça Santa Clara d’11:00 a 14:00. “Aquesta celebració arreplega el testimoni de la Dia Internacional de la Mare Terra que es va celebrar la setmana passada i inclou una xarrada i tallers perquè els més xicotets puguen aprendre valors relacionats amb el medi ambient”, ha afegit Va usar.

La jornada inclourà una xarrada sobre la importància del reciclatge i el bon ús de l’aigua. A més, s’han programat sis tallers: reciclatge, amb elements de deixalla quotidians; l’arbre dels bons propòsits, que arreplegarà missatges dels participants; l’escultura reciclada, on es realitzarà una performance amb material reciclat; crea el teu propi portallàpissos, amb material reciclat; taller de maquillatge infantil, amb motius del Dia de la Terra; i el taller de la targeta de medi ambient, també elaborada amb materials reciclats.

La Regidoria de Sostenibilitat Ambiental ha programat la campanya Celebrem la natura durant tot l’any per a sumar-se mes a mes a la celebració de diferents dies relacionats amb el medi ambient. L’edil Sara Usó ha insistit en la importància de les campanyes de conscienciació sobre la protecció del medi ambient.


Leave a Reply

Your email address will not be published.